Koopprijs € 745.000 k.k.

alt     alt


Sfeervolle, gerenoveerde woonboerderij met zelfstandige kantoor/praktijkruimte en royale, aanpandige schuur van 30 m2, gelegen op een perceel van 1.609 m2. Oorspronkelijk bouwjaar 1932. Dit object verkeert in een goede staat van onderhoud en is in de loop der jaren aangepast aan de eisen van deze tijd. In 2002 is het dak vernieuwd, inclusief isolatie, de CV- en elektrische installatie vervangen, hardhouten kozijnen met isolatieglas geplaatst, vloeren, muren en plafonds vernieuwd. De huidige bewoners hebben deze renovatie in stijl van de woning en met behoud van karakteristieke details uitgevoerd. Aan de achterzijde is het heerlijk vertoeven op het overdekt terras. De kantoor/praktijkruimte aan de voorzijde is momenteel verhuurd (opbrengst € 10.000,- per jaar) maar kan ook vrij van huur worden opgeleverd; aan U de keuze!!


De woonoppervlakte bedraagt circa 360 m2, de inhoud circa 1.200 m3 (exclusief 100 m3 berging)en omvat:

Begane grond:
Entree/hal met authentieke balken in het zicht - garderobe - ruim toilet met urinoir en fonteintje - berging/schuur (afmetingen 6 x 5 meter) - uiterst sfeervolle living (48 m2) met mogelijkheid voor een open haardpartij en openslaande deuren naar het overdekt terras - verhoogde zithoek/opkamer met daaronder een werkruimte - woonkeuken (5 x 3.5 meter), met inbouwapparatuur: vaatwasser, elektrische oven, combimagnetron, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte, gasfornuis - kantoorruimte met houten vloer - bijkeuken met wasmachineaansluiting - badkamer met douche en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop - 3 ruime slaapkamers, ouderslaapkamer met kastenwand, kinderkamer met vide - ruimte waarin alle voorbereidingen zijn getroffen voor een 2e badkamer - vaste trap naar…

2e Verdieping:
Royale 4e slaapkamer met dakvenster en trap naar verhoogde slaapgelegenheid.

Indeling kantoor/praktijk (totaal circa 120 m2):
Begane grond ca. 30 m2 met entree, toilet met fonteintje en kantoor. 1e Verdieping ca. 65 m2 werkruimte. 2e Verdieping ca. 35 m2 archief. Deze ruimte is inpandig en eenvoudig bij de woning te betrekken; de totale woonoppervlakte bedraagt dan 360 m2.

Algemeen:
- Garantie dak t/m november 2011 (Janssen Beugen);
- Kantoor en woonruimte hebben ieder eigen CV-ketel (Nefit 2004/2006);
- Zonneboiler met collectoren;
- Begane grond en verdieping woonhuis voorzien van vloerverwarming (kantoor radiatoren);
- Alarminstallatie.