alt

Huurprijs op aanvraag

Bijzonderheden:

  • Geschikt voor arbeidsintensieve productie en dienstverlening zoals bijv. food, farma medische, ICT en media
  • Hoogwaardige productie en kantoorruimtes
  • Voorzien van glasvezel, kabelgoten en een goederenlift
  • Vloeistofdichte vloeren
  • 400 kVA waarvan 250 geïnstalleerd
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Treinstation, A73, A77 en vliegveld Weeze in de buurt
  • Het pand bevindt zich naast industrieterrein Saxe Gotha aan de doorgaande weg

Te Huur:

Hoogwaardige productie en kantoorruimtes van totaal circa 1500m² gelegen aan de Stationsweg in Boxmeer. Snel internet op basis van glasvezel beschikbaar en vloeistofdichte vloeren aanwezig plus een goederenlift. Door het hele pand bevinden zich kabelgoten. Het pand bevindt zich op loopafstand van het station Boxmeer, naast industrieterrein Saxe Gotha met internationale toonaangevende bedrijven zoals MSD en is uitstekend te bereiken via de A73 en A77. Het pand ligt op zo’n 23 km van het vliegveld Weeze.

 

Indeling:

 

Voorzijde gebouw

De voorzijde van het gebouw bestaat uit 500 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond (250 m²) en de eerste verdieping (250 m²).

Op de begane grond bevindt zich de centrale entree, met receptie, pantry, toiletgroep en de trap naar de eerste verdieping. Verder bevinden zich er 4 netjes afgewerkte kantoorruimtes en een grote vergaderzaal.

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 hoogwaardig afgewerkte kantoorruimtes, met een garderobe, toiletgroep en C.V. ruimte.

De kantoorruimtes zijn voorzien van een systeemplafond, kabelgoten, computernetwerk en Wifi.

Achterzijde gebouw

De achterzijde van het gebouw bestaat uit 1000 m² productieruimte, verdeeld over de begane grond (500 m²) en de eerste verdieping (500 m²).

De begane grond bestaat uit twee productieruimtes, één kantoorruimte, toiletgroep en een bergruimte met wastafel (totaal 250 m²). In deze ruimtes zijn kabelgoten aanwezig. Verder bevindt zich er nog één grote productieruimte op de begane grond met kantoor en laboratorium (totaal 250 m²).

Op de eerste verdieping bevindt zich 400 m² stofarme productieruimte, verdeelt in 3 delen. 2 productieruimtes zijn voorzien van een keukenblok. De stofarme productieruimtes zijn voorzien van een luchtbehandelinginstallatie en elektrische installaties. De luchtkast voor de stofarme ruimtes is voorzien van een F7 filtersysteem. Op de eerste verdieping bevinden zich ook cleanrooms van in totaal 100 m², verdeeld in een voorcompartiment van klasse 8 en drie werkruimtes van klasse 7.

Het gebouw is voorzien van een goederenlift.