Projecten

All4fit Grave is de jongste vestiging van All4fit, geopend in 2011 en gelegen op het industrieterrein van Grave.groepsles_A4FGrave   Fitness_A4F_Grave

Het bedrijvencentrum wordt gevormd door de centra in Boxmeer, Venray en toekomstige centra in de Maasvallei.

Logo_All4Fit

Het complex van all4fit boxmeer is een van de beleggingen.

Het gebouw van All4fit bestaat uit circa 1000 m2 fitnessruimte, 3 ruime groepslessen zalen van 216 m2, 2 squashbanen, sportcafe en circa 800 m2 binnensportzaal. 

alt
   

 Bij All4fit Boxmeer train je onder deskundige begeleiding! 

Maasvallei energie is een bedrijf dat, samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in duurzame producten en technieken, ondernemers ondersteunt bij het verduurzamen van hun bedrijfspand en bedrijfsproces.


Het Bedrijvencentrum Boxmeer is gevestigd aan de Stationsweg 15 te Boxmeer.
Stationsweg 15 van 1.500 m2 is te splitsen in 6 tot 12 units vanaf 125 m2.

In het gebouw kunnen zich bedrijven vestigen met innovatieve duurzame producten en installaties.

De Kans mag gerust een ontmoetingsplaats voor ondernemers, werkzoekende, werknemers en werkgevers worden genoemd. Het multifunctionele gebouw vormt een grote gemeenschappelijke deler die zorgt voor nieuwe inspiratie, meer creativiteit en samenwerking. Door het organiseren van events krijgt iedereen de mogelijkheid om lokaal contact te leggen.

Bij De Kans komen vraag en aanbod van arbeid en werk bij elkaar. De ontmoetingsruimte wordt gebruikt als ontmoetingsplaats voor ondernemers, werkzoekende, werknemers en werkgevers uit de omgeving, er worden evenementen georganiseerd, er vinden vergaderingen plaats en wordt gebruikt door de werknemers van De Kans. Zo kunnen er veel connecties gelegd worden en kunnen samenwerkingen aangegaan worden.

De Kans biedt werkplekken voor iedereen, van internetmarketing, administratie tot productie. Binnen De Kans kan iedereen maximaal presteren binnen zijn vermogen. We gaan uit van wat de medewerker kan en door goed samen te werken realiseren zij gezamenlijk kwalitatief goede producten. Wanneer je binnenkomt groei je verder in het bedrijf waarna je doorstroomt naar een ander bedrijf.


alt

Het gebouw heeft een oppervlak van 3.600 m2 en ligt op een perceel van 8.500 m2. Op basis van de behoeftes van de huurders is het gebouw gefaseerd deels gerenoveerd en opgespiltst. Het gebouw van 3.000 m2 productieruimte en 600 m2 kantoorruimte is nagenoeg geheel verhuurd. Een uitbreiding van de bebouwing wordt voorbereid. 

alt

Het Be Centre is gelegen in het Bedrijven Centrum Boxmeer aan de Stationsweg 15 te Boxmeer. We zijn  op zoek naar een aktieve ondernemers welke samen met ons het centre helpen uitbouwen. We richten ons met name op ondernemers die samen werken om hun markt positie te versterken en moderne technologische producten leveren.

 

alt